A Hungrana

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság gondolata a társadalom minden szereplőjét közvetlenül a mindennapjaiban érinti. A legfontosabb újítások és folyamatok akkor érik el céljukat, ha azok egészen a fogyasztók és felhasználók mindennapi rutinjára hatnak.

A fenntartható fejlődés a Hungrana Kft. egyik legfontosabb minőségfejlesztő vállalkozása, amely a Társaság számára elsősorban a termelési folyamatok optimalizálását jelenti az ember és a környezet biztonságának szemmel tartása mellett. Ennek során a Hungrana Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri az anyagok, az energia és más erőforrások felhasználását, támogatja az újrafelhasználást és anyagában történő hasznosítást, törekszik az ezek forgalmából adódó környezeti hatások csökkentésére, továbbá programokat léptet életbe a természetes erőforrásokkal való takarékosság érdekében. A Társaság nagy hangsúlyt fektet a környezeti hatásokat mérsékelő technológiák kifejlesztésére és integrálására, folyamatait folyamatosan fejleszti, és a fenntarthatóságot mint átfogó szempontot alkalmazza a külső kapcsolataiban is.

A Hungrana Kft. a környezeti értékek védelme mellett elkötelezett a szervezet által a társadalomra gyakorolt fő gazdasági hatások és a termék- és szolgáltatásmenedzsment vevőkre és felhasználókra gyakorolt hatás figyelemmel kísérése, valamint az emberi jogok védelme és a társadalmi felelősségvállalás mellett, illetve az ehhez kapcsolódó ismeretek folyamatos bővítése és a Társaság és a társadalom közötti folyamatos párbeszéd iránt is.

Ennek elérése érdekében Társaságunk az ISCC EU szabvány által előírtaknak megfelelően működik, és az alábbi Fenntarthatósági Politikát fogalmazta meg:

Fenntarthatósági Politika