Hírek

Hungrana a hódmezővásárhelyi XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon

2017.06.07.


2017-ben a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár május 4-5-6-án került megrendezésre.

A kiállítás az évek során a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált. Az állattenyésztés nyolc ágazata, és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be.

A kiállítás programjának legfőbb meghatározója a szakmaiság. A nyilvános show-bírálatok, tenyészállat-árverések mellett az állattenyésztéshez kapcsolódó növénytermesztési gépek is egyre nagyobb számban kerülnek bemutatásra. A szaporodásbiológiától a tartástechnológián át a takarmányozásig minden - az állattenyésztéshez szükséges - szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gép gyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén. Az állattenyésztéshez és növénytermesztéshez kapcsolódó szakmai elemek mellett teret kapott a biogazdálkodás, feldolgozó – és élelmiszeripari termékek, környezetvédelem és oktatás is.

Idén a Hungrana Kft a III. csarnok frekventált részén egy 60nm-es impozáns standot rendezhetett be. Szakmai szempontból kiemelkedő fontosságú volt az esemény, hiszen a vállalat számos partnere vagy maga is kiállítóként, vagy látogatóként részt vett az eseményen.

http://www.allattenyesztesinapok.hu

Vissza

Galéria
hódmezőgazda 1 hódmezőgazda stand 1 hódmezőgazda stand 4