Hírek

Agrárfórum Pápán

2017.06.30.


A 2017. május 19-én megrendezett agrárfórumon olyan kérdésekre keresték a választ az előadók és kerekasztal résztvevők, hogy

Mi vár a magyar mezőgazdaságra 2020 után? -Tényleg felpörögnek a támogatási döntések? - Merre tart a hazai húsipar? Hogyan lesz nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeriparunk? - Álom vagy valóság a versenyképes állattenyésztés? -Hogyan szabadulhatunk meg az import GMO-s szójától?

A Hungrana Kft. kft képviseletében Czirbus Olivér tartott sikeres előadást „Alternatív utak a takarmányozásban - Innováció a magyar takarmányiparban” címmel. Ezt követően a hallgatóságot is bevonva, egy kerekasztal beszélgetés keretében azt vitatták meg, hogy mennyire versenyképes az állattenyésztés és az új nemzeti takarmányfehérje program, illetve ebbe hogyan illeszthetők bele a Hungrana Kft. által gyártott takarmányok. A beszélgetés résztvevői Czirbus Olivér mellett Dr. Rózsa László (intézetigazgató, NAIK Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet) és Sövényházi Balázs (állattartó gazdálkodó, polgármester, Nemesvámos ) volt.

http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/nyugat-magyarorszagi_agrarforum_2017_-_papa/549

Vissza

Galéria