A Hungrana

Híreink

 

Az Új Mezőgazdaság Magazin vendége volt Reng Zoltán

Az agráriummal foglalkozó szakmai műsorban cégünk vezérigazgatója az idei kukoricabetakarításról, a várható kukoricahozamról beszélgetett Aszódi János műsor vezetővel. 

bővebben...

Ismét a Trend FM vendége volt Reng Zoltán

A Nap Vendégeként Reng Zoltánnal, a Hungrana Kft. vezérigazgatójával és Kulik Zoltánnal, a Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. vezérigazgatójával beszélgetett a műsorvezető a hazai kukoricafeldolgozásról és a takarmánygyártásról.

bővebben...

A Bolyhos Pálinkafőzde lett a Közönségdíjas a Magyarország Legszebb Birtoka szavazáson

A Bolyhos Pálinkafőzde lett a Közönségdíjas a Magyarország Legszebb Birtoka szavazáson

bővebben...

ISCC és ISCC PLUS tanúsítványok - célunk a fenntartható termelés

A Hungrana Kft. elsők között kapta meg 2010-ben az ISCC tanúsítványt, majd 2017-ben az ISCC PLUS hitelesítést.

"Cégünk elkötelezett a fenntartható termelési módszerekkel előállított, kiváló minőségű termékek gyártása mellett. Az ISCC PLUS tanúsítás előnyei közé tartozik a piac igényeinek felismerése, a vevői elvárásoknak való megfelelés és a hatékony értékesítés. " – mondta Zselyi Luca, Minőségbiztosítási és Fenntarthatósági szakértő.

 

bővebben...

A mezőgazdaság és a fiatalabb generáció

A felelősségteljes, fenntartható és példaértékű  mezőgazdasággal kedvet teremthetünk a fiatalabb generációnak, hogy ezt a szakmát válasszák. Hiszen, ha azt látják, hogy ebben van jövő, hosszútávú tervezhetőség, akkor sokkal inkább fordulnak a mezőgazdaság felé. Erről beszélt Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója.

bővebben...

Ismét a Trend FM vendége volt Reng Zoltán

A vezérigazgató Érczfalvi Andrással beszélgetett a Magyarország Legszebb Birtoka programról, melynek az idei évtől a Hungrana Kft. is támogató partnere. A szeptemberi díjátadó gálán derül fény arra, hogy az egyes kategóriákban mely birtokok lettek a zsűri megítélése szerint a legszebbek, illetve hogy melyik  lesz 2018-ban hazánk legszebb birtoka. 

bővebben...

Ismét Superbrands díjat kapott a Hungrana

A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Cégünk immár 5. alkalommal nyerte el a megtisztelő elismerést, melyre nagyon büszkék vagyunk.

bővebben...

10 dolog, amit a bioetanolról fontos tudni!

1. A bioetanol magas cukor, keményítő és cellulóz tartalmú, biológiailag megújuló erőforrásokból erjesztéssel előállított etilalkohol (etanol).

bővebben...

Aszódi Jánossal beszélgetett Reng Zoltán, vezérigazgatónk

Vezérigazgatónk, Reng Zoltán interjúja kutatás-fejlesztésről, a GMO mentes takarmányról, valamint a takarmánytermékek értékesítéséről.

bővebben...