A Hungrana

Híreink

 

Nemzeti Fehérjeprogram

Idén is Siófok adott otthont a nagyszabású szakmai találkozónak, az Agrárszektor konferenciának, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan támogatóként a Hungrana Kft. is jelen volt. Cégünk vezérigazgatója, Reng Zoltán a Nemzeti Fehérjeprogrammal foglalkozó kerekasztal beszélgetésben vett részt.  

bővebben...

Sajtóközlemény az Év Agrárembere díjról

A Hungrana Kft. második alkalommal vesz részt Az Év Agrárembere díj programban az Agrárinnováció kategória támogatójaként és zsűritagként. 

bővebben...

A Mihálovits Gazdában a bioetanolról beszélgettünk

A Millásreggeliben az üzemanyagokról és a bioetanol kapcsolatáról beszélt Reng Zoltán vezérigazgató. 

bővebben...

A magyar gazdák nyernek vagy veszítenek az EU agrárpolitikájával?

Folyamatosan folynak az egyeztetések, tanácskozások Brüsszelben az Európai Unió tagállamai között a 2020-tól bevezetésre kerülő Közös Agrárpolitikai (KAP) reform kapcsán. Az álláspontok lassan közelednek egymáshoz, és a legújabb hírek szerint az Európai Bizottság is támogatja a KAP szinten tartását, ehhez viszont a tagállamok befizetési arányának növelése szükséges az uniós költségvetés fenntartásához.

bővebben...

Jó évet zár a hazai gabonapiac

A szántóföldi növénytermesztés idei termésátlagáról, a mezőgazdasági feldolgozásról beszélt Reng Zoltán vezérigazgató a Trend FM-en. 

bővebben...

A magyar kukoricának csak költségcsökkentés mellett van jövője

„A rendelkezésünkre álló termőterület és ehhez a támogatási rendszerre és termesztéstechnológiára illeszkedő vetésváltásunk adott. Egy-egy jól sikerült év ezt a közel 1 millió hektárnyi területet nem fogja elmozdítani. Ami itt kitörési pont lehet, az a mostanában újra sokat emlegetett öntözés” - erről beszélt Reng Zoltán vezérigazgatónk az Agrárágazat cikkében.

bővebben...

Egy jó ügy mellett - Az Év Agrárembere díj

Második alkalommal vesz részt a Hungrana Kft. a nívós szakmai díj, Az Év Agrárembere projektben kategória támogatóként valamint zsűritagként.

bővebben...

Az Új Mezőgazdaság Magazin vendége volt Reng Zoltán

Az agráriummal foglalkozó szakmai műsorban cégünk vezérigazgatója az idei kukoricabetakarításról, a várható kukoricahozamról beszélgetett Aszódi János műsor vezetővel. 

bővebben...

Ismét a Trend FM vendége volt Reng Zoltán

A Nap Vendégeként Reng Zoltánnal, a Hungrana Kft. vezérigazgatójával és Kulik Zoltánnal, a Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. vezérigazgatójával beszélgetett a műsorvezető a hazai kukoricafeldolgozásról és a takarmánygyártásról.

bővebben...

A Bolyhos Pálinkafőzde lett a Közönségdíjas a Magyarország Legszebb Birtoka szavazáson

A Bolyhos Pálinkafőzde lett a Közönségdíjas a Magyarország Legszebb Birtoka szavazáson

bővebben...