A Hungrana

Híreink

 

ISCC és ISCC PLUS tanúsítványok - célunk a fenntartható termelés

A Hungrana Kft. elsők között kapta meg 2010-ben az ISCC tanúsítványt, majd 2017-ben az ISCC PLUS hitelesítést.

"Cégünk elkötelezett a fenntartható termelési módszerekkel előállított, kiváló minőségű termékek gyártása mellett. Az ISCC PLUS tanúsítás előnyei közé tartozik a piac igényeinek felismerése, a vevői elvárásoknak való megfelelés és a hatékony értékesítés. " – mondta Zselyi Luca, Minőségbiztosítási és Fenntarthatósági szakértő.

 

bővebben...

A mezőgazdaság és a fiatalabb generáció

A felelősségteljes, fenntartható és példaértékű  mezőgazdasággal kedvet teremthetünk a fiatalabb generációnak, hogy ezt a szakmát válasszák. Hiszen, ha azt látják, hogy ebben van jövő, hosszútávú tervezhetőség, akkor sokkal inkább fordulnak a mezőgazdaság felé. Erről beszélt Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója.

bővebben...

Ismét a Trend FM vendége volt Reng Zoltán

A vezérigazgató Érczfalvi Andrással beszélgetett a Magyarország Legszebb Birtoka programról, melynek az idei évtől a Hungrana Kft. is támogató partnere. A szeptemberi díjátadó gálán derül fény arra, hogy az egyes kategóriákban mely birtokok lettek a zsűri megítélése szerint a legszebbek, illetve hogy melyik  lesz 2018-ban hazánk legszebb birtoka. 

bővebben...

Ismét Superbrands díjat kapott a Hungrana

A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Cégünk immár 5. alkalommal nyerte el a megtisztelő elismerést, melyre nagyon büszkék vagyunk.

bővebben...

10 dolog, amit a bioetanolról fontos tudni!

1. A bioetanol magas cukor, keményítő és cellulóz tartalmú, biológiailag megújuló erőforrásokból erjesztéssel előállított etilalkohol (etanol).

bővebben...

Aszódi Jánossal beszélgetett Reng Zoltán, vezérigazgatónk

Vezérigazgatónk, Reng Zoltán interjúja kutatás-fejlesztésről, a GMO mentes takarmányról, valamint a takarmánytermékek értékesítéséről.

bővebben...

Mi is keressük Magyarország Legszebb Birtokát!

Cégünk elkötelezett támogatója minden olyan kezdeményezésnek, mely az agrárium résztvevőinek érdekeit szolgálja. Ezért is csatlakoztunk a Magyarország Legszebb Birtoka díjhoz, melynek célja elismerni és megmutatni a nagyközönségnek és a szakmának egyaránt, hogy milyen értékek rejlenek hazánkban, milyen hozzáadott értéket alkothatunk kitartó és céltudatos munkával.

bővebben...

Hungrana mérföldkövek - Történelmi visszatekintés 1912-től 2017-ig

Ismerkedjen meg Ön is cégünk történetével, történelmével, hisz már 106 éves múlttal rendelkezünk.

 

bővebben...

Interjú a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodásról

A Trend FM-nek nyilatkozott Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodás fontosságáról.

Az interjúban Dr. Gyuricza Csaba, a NAIK főigazgatója, és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója is beszélt az együttműködés részleteiről.