A Hungrana

Híreink

 

Mi is keressük Magyarország Legszebb Birtokát!

Cégünk elkötelezett támogatója minden olyan kezdeményezésnek, mely az agrárium résztvevőinek érdekeit szolgálja. Ezért is csatlakoztunk a Magyarország Legszebb Birtoka díjhoz, melynek célja elismerni és megmutatni a nagyközönségnek és a szakmának egyaránt, hogy milyen értékek rejlenek hazánkban, milyen hozzáadott értéket alkothatunk kitartó és céltudatos munkával.

bővebben...

Hungrana mérföldkövek - Történelmi visszatekintés 1912-től 2017-ig

Ismerkedjen meg Ön is cégünk történetével, történelmével, hisz már 106 éves múlttal rendelkezünk.

 

bővebben...

Interjú a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodásról

A Trend FM-nek nyilatkozott Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodás fontosságáról.

Az interjúban Dr. Gyuricza Csaba, a NAIK főigazgatója, és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója is beszélt az együttműködés részleteiről.

Együttműködési megállapodás

Cégünk stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központtal (NAIK) és a Vitafort - Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt.-vel, amelynek védnöke Nagy István Agrár- és vidékfejlesztési miniszter.

bővebben...

Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2018

A Hungrana Kft. is képviseltette magát a május 25-én megrendezett Nyugat-magyarországi Agrárfórumon, mely a Pápai Agrárexpo elsőszámú szakmai rendezvénye volt. Az agrárium aktualitásairól  kiváló előadásokat hallhattak az érdeklődők, emellett igazi agrárshow várta a vendégeket.

bővebben...

A bioüzemanyagok jövője

A Jazzy Rádió Millásreggelijében Reng Zoltán vezérigazgatónk volt Mihálovits Gazda vendége.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Forrás: Millásreggeli, 90.9 Jazzy Rádió 

Terítéken a bioüzemanyagok

Interjú Reng Zoltánnal arról, hogy valójában 2020 után mi várható a bioetanolra Európában, és mennyire nyitott a világ a bioüzemanyagokra.

bővebben...

XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

A Hungrana Kft. az idei évben is kiállítóként vett részt a Hódmezőgazda Zrt. által szervezett, május 10-12. között megrendezett Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon. A rendezvény 25 éves jubileumát ünnepelte idén.

bővebben...

A cukorpiac átrendeződése - interjú

A Kossuth Rádió vendége volt Reng Zoltán vezérigazgató úr május 4-én, ahol a cukorpiac átrendeződése volt a téma.

A műsort ide kattintva hallgathatja meg!

 

Forrás: Kossuth Rádió   kossuth rádió

Meghívó a 25. Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra

Tisztelt Partnerünk!

2018. május 10-11-12-én, Hódmezővásárhelyen rendezik a 25. Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat. Tisztelettel meghívjuk partnereinket erre a rangos szakmai eseményre, melyen cégünk, a Hungrana Kft. kiállítóként vesz részt.

 A kiállítás ideje alatt látogasson meg minket a III. csarnok 336. standján!

Várjuk szeretettel!

bővebben...