A Hungrana

Híreink

 

Ismét a Trend FM vendége volt Reng Zoltán

A vezérigazgató Érczfalvi Andrással beszélgetett a Magyarország Legszebb Birtoka programról, melynek az idei évtől a Hungrana Kft. is támogató partnere. A szeptemberi díjátadó gálán derül fény arra, hogy az egyes kategóriákban mely birtokok lettek a zsűri megítélése szerint a legszebbek, illetve hogy melyik  lesz 2018-ban hazánk legszebb birtoka. 

bővebben...

Ismét Superbrands díjat kapott a Hungrana

A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Cégünk immár 5. alkalommal nyerte el a megtisztelő elismerést, melyre nagyon büszkék vagyunk.

bővebben...

10 dolog, amit a bioetanolról fontos tudni!

1. A bioetanol magas cukor, keményítő és cellulóz tartalmú, biológiailag megújuló erőforrásokból erjesztéssel előállított etilalkohol (etanol).

bővebben...

Aszódi Jánossal beszélgetett Reng Zoltán, vezérigazgatónk

Vezérigazgatónk, Reng Zoltán interjúja kutatás-fejlesztésről, a GMO mentes takarmányról, valamint a takarmánytermékek értékesítéséről.

bővebben...

Mi is keressük Magyarország Legszebb Birtokát!

Cégünk elkötelezett támogatója minden olyan kezdeményezésnek, mely az agrárium résztvevőinek érdekeit szolgálja. Ezért is csatlakoztunk a Magyarország Legszebb Birtoka díjhoz, melynek célja elismerni és megmutatni a nagyközönségnek és a szakmának egyaránt, hogy milyen értékek rejlenek hazánkban, milyen hozzáadott értéket alkothatunk kitartó és céltudatos munkával.

bővebben...

Hungrana mérföldkövek - Történelmi visszatekintés 1912-től 2017-ig

Ismerkedjen meg Ön is cégünk történetével, történelmével, hisz már 106 éves múlttal rendelkezünk.

 

bővebben...

Interjú a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodásról

A Trend FM-nek nyilatkozott Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója a NAIK-kal és a Vitafort Zrt.-vel kötött megállapodás fontosságáról.

Az interjúban Dr. Gyuricza Csaba, a NAIK főigazgatója, és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója is beszélt az együttműködés részleteiről.

Együttműködési megállapodás

Cégünk stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központtal (NAIK) és a Vitafort - Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt.-vel, amelynek védnöke Nagy István Agrár- és vidékfejlesztési miniszter.

bővebben...

Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2018

A Hungrana Kft. is képviseltette magát a május 25-én megrendezett Nyugat-magyarországi Agrárfórumon, mely a Pápai Agrárexpo elsőszámú szakmai rendezvénye volt. Az agrárium aktualitásairól  kiváló előadásokat hallhattak az érdeklődők, emellett igazi agrárshow várta a vendégeket.

bővebben...

A bioüzemanyagok jövője

A Jazzy Rádió Millásreggelijében Reng Zoltán vezérigazgatónk volt Mihálovits Gazda vendége.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Forrás: Millásreggeli, 90.9 Jazzy Rádió