A Hungrana

Híreink

 

Terítéken a bioüzemanyagok

Interjú Reng Zoltánnal arról, hogy valójában 2020 után mi várható a bioetanolra Európában, és mennyire nyitott a világ a bioüzemanyagokra.

bővebben...

XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

A Hungrana Kft. az idei évben is kiállítóként vett részt a Hódmezőgazda Zrt. által szervezett, május 10-12. között megrendezett Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon. A rendezvény 25 éves jubileumát ünnepelte idén.

bővebben...

A cukorpiac átrendeződése - interjú

A Kossuth Rádió vendége volt Reng Zoltán vezérigazgató úr május 4-én, ahol a cukorpiac átrendeződése volt a téma.

A műsort ide kattintva hallgathatja meg!

 

Forrás: Kossuth Rádió   kossuth rádió

Meghívó a 25. Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra

Tisztelt Partnerünk!

2018. május 10-11-12-én, Hódmezővásárhelyen rendezik a 25. Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat. Tisztelettel meghívjuk partnereinket erre a rangos szakmai eseményre, melyen cégünk, a Hungrana Kft. kiállítóként vesz részt.

 A kiállítás ideje alatt látogasson meg minket a III. csarnok 336. standján!

Várjuk szeretettel!

bővebben...

Reng Zoltán a Világgazdaságnak adott interjúja

A Világgazdaságnak adott interjúban Reng Zoltán elmondta: a kvóta kivezetése árcsökkenést okozott, de középtávon az izocukor további térnyerése várható.

bővebben...

Reng Zoltán interjú

Az Új Mezőgazdaság Magazin április 15-i adásában a kukoricafeldolgozásról és a Hungrana terveiről beszélgetett Reng Zoltán vezérigazgatónkkal a műsorvezető, Aszódi János. 

Tekintse meg a teljes műsort!

A precíziós gazdálkodás előnyeiről

A Jazzy Rádió Millásreggeli műsorában beszélt Reng Zoltán, vezérigazgatónk a precíziós gazdálkodás előnyeiről

Hallgassa meg!

 

Forrás: Millásreggeli, 90.9 Jazzy Rádió 

Fókuszban a digitalizáció

A magyar mezőgazdaság versenyképessége napjainkban már nem csak a jó minőségű alapanyag, a jó termés előállításában rejlik, a digitalizáció, a precíziós technológiák alkalmazása éppúgy elengedhetetlen részét képezi. Az innovatív megoldásokban rejlő lehetőségek tárháza gazdag, alkalmazásuk azonban akkor a leghasznosabb, akkor érjük el a leghatékonyabb termelést, ha rendszerben gondolkodunk.

Az átállás, a beruházások költsége igen magas, ezért a magyar gazdák számára sok esetben egyszerre nem is kivitelezhető, csak lépésről lépésre haladva, a technikai újítások bevezetésével, illetve különböző uniós támogatások és nemzeti források igénybevételével lehetséges. Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója szerint a hazai termelők csak úgy tudnak hosszú távon versenyképesek maradni a magyar és európai piacokon, ha nyitnak az új trendek felé, lépést tartanak a piaci elvárásokkal.

bővebben...

PREGA 2018

A februárban tartott nagyszabású PREGA Konferencián cégünk idén is képviseltette magát kiállítóként és szakmai partnerként egyaránt. A precíziós gazdálkodásról szóló konferencián hazai és külföldi szakemberek előadásain ismerkedhettek meg a résztvevő a legújabb piaci trendekkel.

bővebben...

Reng Zoltán vezérigazgató, Trend FM interjú

Reng Zoltán vezérigazgató a Trend FM-en a Nap Vendége műsorban beszélt az EU közös agrárpolitikájának reformjáról.

Hallgassa meg!

Első rész:

Második rész:

Forrás: Trend FM