A Hungrana

Híreink

 

Reng Zoltán a Világgazdaságnak adott interjúja

A Világgazdaságnak adott interjúban Reng Zoltán elmondta: a kvóta kivezetése árcsökkenést okozott, de középtávon az izocukor további térnyerése várható.

bővebben...

Reng Zoltán interjú

Az Új Mezőgazdaság Magazin április 15-i adásában a kukoricafeldolgozásról és a Hungrana terveiről beszélgetett Reng Zoltán vezérigazgatónkkal a műsorvezető, Aszódi János. 

Tekintse meg a teljes műsort!

A precíziós gazdálkodás előnyeiről

A Jazzy Rádió Millásreggeli műsorában beszélt Reng Zoltán, vezérigazgatónk a precíziós gazdálkodás előnyeiről

Hallgassa meg!

 

Forrás: Millásreggeli, 90.9 Jazzy Rádió 

Fókuszban a digitalizáció

A magyar mezőgazdaság versenyképessége napjainkban már nem csak a jó minőségű alapanyag, a jó termés előállításában rejlik, a digitalizáció, a precíziós technológiák alkalmazása éppúgy elengedhetetlen részét képezi. Az innovatív megoldásokban rejlő lehetőségek tárháza gazdag, alkalmazásuk azonban akkor a leghasznosabb, akkor érjük el a leghatékonyabb termelést, ha rendszerben gondolkodunk.

Az átállás, a beruházások költsége igen magas, ezért a magyar gazdák számára sok esetben egyszerre nem is kivitelezhető, csak lépésről lépésre haladva, a technikai újítások bevezetésével, illetve különböző uniós támogatások és nemzeti források igénybevételével lehetséges. Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója szerint a hazai termelők csak úgy tudnak hosszú távon versenyképesek maradni a magyar és európai piacokon, ha nyitnak az új trendek felé, lépést tartanak a piaci elvárásokkal.

bővebben...

PREGA 2018

A februárban tartott nagyszabású PREGA Konferencián cégünk idén is képviseltette magát kiállítóként és szakmai partnerként egyaránt. A precíziós gazdálkodásról szóló konferencián hazai és külföldi szakemberek előadásain ismerkedhettek meg a résztvevő a legújabb piaci trendekkel.

bővebben...

Reng Zoltán vezérigazgató, Trend FM interjú

Reng Zoltán vezérigazgató a Trend FM-en a Nap Vendége műsorban beszélt az EU közös agrárpolitikájának reformjáról.

Hallgassa meg!

Első rész:

Második rész:

Forrás: Trend FM

Felborult a cukorpiac, beláthatatlanok a következmények Interjú Reng Zoltánnal, a Hungrana Kft. vezérigazgatójával

Boszorkányüldözés folyik még mindig a bioüzemanyagokkal kapcsolatban, bár az Európai Parlament közelmúltbeli állásfoglalásából úgy látszik, az eddigieknél nagyobb lehet a fogadókészség - nyilatkozta a Portfolio-nak Reng Zoltán, a szabadegyházi Hungrana Kft. vezérigazgatója.

A mezőgazdaságból élők számára a bioüzemanyagokról szóló vita még csak az első, a piacaikat érintő kihívások között. A bevételeiket érintő, a közvetlen támogatásokról szóló tárgyalás és a Közös Agrárpolitika jövőjével kapcsolatos vita szintén hamarosan elindul, és óriási kihívásokat vetítenek előre az Európai Unió és Dél-Amerika között zajló kereskedelmi tárgyalások is. 

bővebben...

Felelős működés a Hungranánál

Az izocukorgyártó Hungrana Kft.-t megbízható működése és az európai piacon elfoglalt vezető szerepe a régió egyik legfontosabb szereplőjévé teszi. A gazdasági társaság társadalmi szerepvállalását legfőképp úgy teljesíti, hogy évtizedek óta éppolyan megbízható partnere a térség civil, non-profit és önkormányzati szereplőinek, mint a termelő folyamataiban beszállítóként vagy kereskedelmi partnerként részt vevő szervezeteknek.

bővebben...

Együttműködési megállapodás a Fejér Megyei Önkormányzat és a Hungrana Kft. között

2017. május 29-én stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Fejér Megyei Önkormányzat és a Hungrana Kft.

bővebben...

Arcvonások interjú – Reng Zoltán (2017.04.26.)