A Hungrana

Híreink

 

Labor eszközök adományozása

Labor eszközök adományozása a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma részére

bővebben...

Szőlőskör Maraton támogatása

A Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. elkötelezett az egészséges életmód és annak szerves része, a sportolás mellett. 

bővebben...

Vattakabátok adományozása a Kríziskezelő Központ részére

A Hungrana Kft. 13 db vattakabáttal járult hozzá az 1992 óta működő Kríziskezelő Központ munkájához.

bővebben...

Laptop adományozása a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére

A Hungrana Kft. 1-1 db laptoppal járult hozzá a több, mint 110 éve működő Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztály és a Pszichiátriai Osztály dolgozóinak mindennapi munkájához.

bővebben...

TÖBBMILLIÁRDOS FEJLESZTÉST ZÁRT LE A HUNGRANA

A hónap végén újabb jelentős gyárbővítési projektet zár le a Hungrana Kft., a hazai élelmiszeripar egyik meghatározó vállalkozása. A cég az elmult évtizedben több mint 225 millió euró kapacitásnövelő beruházást hajtott végre szabadegyházi gyárában. A vállalat készülve az Európai Unió cukorpiaci változásaira új partnerstratégiát dolgozott ki, melynek első lépéseként május végén megrendezik az Első Hungrana Gazdakonferenciát. 

bővebben...

HUNGRANA a CEP-en

A Hungrana Kft. támogatja a második alkalommal megrendezésre kerülő CEP Fehérvár Félmaraton utcai futóversenyt.

bővebben...

RANGOS ELISMERÉS A HUNGRANÁNAK

Budapest-Szabadegyháza, 2016. március 16. – Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat adományozott a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft-nek. A szabadegyházi székhelyű, Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként ismert társaság több mint 100 éve meghatározó szereplője a hazai és az európai élelmiszeriparnak. A szaktárca vezetője a díjjal a cég minőség iránti elkötelezettségét és a magyar beszálítókkal való együttműködést ismerte el. A díjat Dr. Magyar Szabolcs műszaki igazgató vette át Dr. Fazekas Sándor minisztertől. 

bővebben...

EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ EGYETEMEKKEL - DUÁLIS KÉPZÉS

2015. november harmadik hetében a Hungrana Kft. együttműködési megállapodást írt alá három magyarországi egyetemmel, nevezetesen a gödöllői Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezetmérnöki, a veszprémi Pannon Egyetem Mérnöki és a székesfehérvári Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával.

bővebben...