Minőség

Integrált Irányítási Rendszerünk

 
A Társaság Integrált Irányítási Rendszerének középpontjában a minőség-, a környezettudatos működés és a biztonságos munkavégzés áll, amely a szervezet minden tagjának a részvételén alapszik. A Hungrana Kft. vallja, hogy a hosszú távú siker a vevők, a munkavállalók és a társadalom megelégedettsége révén érhető el.

A Társaság nagy hangsúlyt fektet a munkafolyamatok és gyakorlatok minősége fenntartására a tervezéstől kezdve az ellenőrzésen és biztosításon át egészen a minőségfejlesztésig. Ennek érdekében korszerűsíti az eszközöket és a munkakörnyezetet, támogatja a dolgozók szakmai továbbképzését annak érdekében, hogy a fegyelmezett csapatmunkával párosuló eredmények folyamatos fejlődést biztosítanak a Hungrana Kft. és partnerei részére.

A minőségmenedzsment mellett a Társaság vezetősége elkötelezett egy olyan minőségkultúra megteremtésében és fenntartásában, amely a Társaság erősségeire építve támogatja a kihívást jelentő, de megvalósítható egyéni és közös célokat.

A Hungrana Kft. célja, hogy az alkalmazott minőségfejlesztő módszerek a gazdasági hatékonyságnövelés aspektusán túl az iparág fejlődéséhez és a társadalomra gyakorolt pozitív hatások növeléséhez is hozzájáruljanak.