Menu
Agrárgazdasádi Minőség Díj Superbrands 2017

Karrier

Állásajánlatok

 

Amennyiben a lent található munkakörök felkeltik érdeklődését és a megadott munkakört meg kívánja pályázni, kérjük, fényképes önéletrajzát juttassa el a karrier@hungrana.hu e-mail címre.

Kérjük, figyelmesen olvassa el hirdetésünket és csak abban az esetben nyújtsa be pályázatát, amennyiben a megfogalmazott követelményeknek maradéktalanul megfelel. A meghirdetett pozíciókkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a HR Osztály munkatársaihoz.

Természetesen lehetősége van jelentkezni abban az esetben is, ha jelenleg nincs képzettségének, végzettségének megfelelő nyitott pozíció. Ebben az esetben jelentkezését adatbázisunkban rögzítjük, és amint nyílik az Ön számára megfelelő pozíció, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

kérjük, tekintse meg a nyitott pozíciók listáját:

 

Kezelő (szennyvíz)

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Szennyvíz üzemi kezelőt keres.

bővebben...

Kazánkezelő

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Energia – szolgáltatás üzemébe kazánkezelő munkatársat keres.

bővebben...

Kezelő (Keményítő üzemcsoport)

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Keményítő üzemcsoportjába kezelő munkatársat keres.

bővebben...

Alkohol üzemi terepi kezelő

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Alkohol üzemi terepi kezelő munkatársat keres.

bővebben...