Menu
Agrárgazdasádi Minőség Díj Superbrands 2016

Karrier

Állásajánlatok

 

Amennyiben a lent található munkakörök felkeltik érdeklődését és a megadott munkakört meg kívánja pályázni, kérjük, fényképes önéletrajzát juttassa el a karrier@hungrana.hu e-mail címre.

Kérjük, figyelmesen olvassa el hirdetésünket és csak abban az esetben nyújtsa be pályázatát, amennyiben a megfogalmazott követelményeknek maradéktalanul megfelel. A meghirdetett pozíciókkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a HR Osztály munkatársaihoz.

Természetesen lehetősége van jelentkezni abban az esetben is, ha jelenleg nincs képzettségének, végzettségének megfelelő nyitott pozíció. Ebben az esetben jelentkezését adatbázisunkban rögzítjük, és amint nyílik az Ön számára megfelelő pozíció, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

kérjük, tekintse meg a nyitott pozíciók listáját:

 

Terepi kezelő (Cukor üzem)

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Cukor üzemcsoportjába terepi kezelő munkatársat keres.

bővebben...

Villamosmérnök (projekt területre) - Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Villamosmérnököt keres projektmérnöki feladatok ellátására.

bővebben...

Műszakos műszerész

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme műszakos műszerész munkatársat keres élelmiszeripari technológiai berendezések irányítástechnikai rendszerének karbantartására.

bővebben...

Gépész karbantartó

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme gépész karbantartó munkatársat keres.

bővebben...

Gépészmérnök (projekt területre)

A több mint 100 éves Hungrana Kft., Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Gépészmérnököt keres projektmérnöki feladatok ellátására.

bővebben...