Ugrás fel!

HÍREK

  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Bejegyezték a Kukorica Kör Egyesületet, melynek a Hungrana is alapító tagja
Kukorica Kör Egyesület
Kukorica Kör Egyesület

Bejegyezték a Kukorica Kör Egyesületet, melynek a Hungrana is alapító tagja

Nyomtatás

A frissen bejegyzett Kukorica Kör Egyesületben termelő, feldolgozó és kutató-fejlesztő cég is képviselteti magát. A tudásátadást tűzték zászlajukra.

 „Hosszú idő után végre pont került egy hosszú folyamat végére, 2022. január 28-án kaptuk meg a végzést, mely szerint a Székesfehérvári Törvényszék bejegyezte a Kukorica Kör Egyesületet” – tájékoztatott Daoda Zoltán, az Egyesület vezetője. Hozzátette: „Végre megkezdhetjük azt az érdemi munkát, melyen az elmúlt fél évben, a háttérben dolgoztunk, és ezzel közelebb kerülhetünk kitűzött céljaink megvalósításához.”

Az egyesület már jó ideje rajtra készen állt. A start első lépéseként élesítették a Kukorica Kör weboldalát, ahol informatív cikkeket olvashatnak a látogatók. Az eseménynaptárban elérhetőek a soron következő mezőgazdasági kiállítások, rendezvények, emellett az egyesület szakmai programjai is itt lesznek megtalálhatók – közölte Dr. Körösi Katalin, az egyesület szakmai és operatív vezetője.

Kulcsszavak: tanulás, fejlődés

A Kukorica Kör tagjai egyetértenek abban, hogy folyamatos tanulással, az ezáltal létrejövő fejlődéssel és az elérhető legjobb technológiák használatával a magyar gazdák hosszútávon képesek lesznek versenyképesen termelni és alapanyagot szolgáltatni a magyar és külföldi feldolgozók, állattartók számára. Az összefogással, a közös célok kialakításával hatékonyabban tudják képviselni a gazdálkodók érdekeit, ezáltal kiszámítható, állandó piacot és biztonságot teremtve számukra.

Alapító tagok: AgriDron Kft., AGRO.bio Hungary Kft., Bugaci Aranykalász Zrt., Erste Bank Zrt., Glia Kft., Groupama Biztosító Zrt., Huminisz Kft., Hungrana Kft., OTP Bank Nyrt.


2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ