Ugrás fel!

HÍREK

  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hosszú távú stratégiai együttműködést kötött a Hungrana és az S&T Magyarország
Hosszú távú stratégiai együttműködést kötött a Hungrana és az S&T Magyarország

Hosszú távú stratégiai együttműködést kötött a Hungrana és az S&T Magyarország

Nyomtatás

Stratégiai együttműködésre lépett Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozója, a Hungrana Kft. és az egyik legnagyobb információtechnológiai tanácsadó vállalat, az S&T Magyarország. Mindkét nemzetközi hátterű cég az innováció és a digitalizáció mellett tette le voksát és a jövőben egymást támogatva kívánják alkalmazni a legmodernebb informatikai és technológiai fejlesztéseket.

A két nagyvállalat története hosszú évekre nyúlik vissza, ugyanis együttműködésük 2008-ban kezdődött. Amikor a Hungrana az SAP megoldásai mellett köteleződött el, és az elsők között vezette be az SAP S/4HANA rendszerét, a folyamatok hatékony fejlesztéséhez olyan partnert keresett, aki a leginnovatívabb megoldásokkal tudja támogatni SAP területen is. Ekkor esett ismét a választás az S&T Magyarországra, - aki a Hungrana iparágában és a vállalati szektorban is élenjár -, hogy SAP rendszerének támogatását, fejlesztését végezze, valamint infrastrukturális támogatást nyújtson a kukoricafeldolgozó számára.

IMG 8493 1 k

Ezt követően került sor Magyarország első referencia értékű SAP Service and Asset Manager bevezetésére is a kukoricafeldolgozó vállalatnál, mivel a Hungrana számára fontos volt a karbantartási rendszer megújítása, ugyanis a cégnek több tízezer gép és berendezés napi szintű szervizeléséről kell gondoskodnia. Az SAP Asset Manager mobilalkalmazás megkönnyíti és papírmentessé teszi a karbantartással járó összes adminisztrációs feladatot. Ez a már bevezetett innováció nemcsak az emberi hibák nagy részét küszöböli ki, és hatékonyabbá teszi a folyamatokat, hanem jelentős költségmegtakarítást és modernizálást is eredményez.

A két vállalat között most létrejött megállapodás többek között olyan további innovatív technológiák és termékek bevezetését tűzte ki célul, mellyel a Hungrana folyamatainak hatékonysága, valamint a cég vezető pozíciója tovább növelhető. Az együttműködés keretében a két cég nemcsak egymás támogatását vállalta, hanem olyan edukációs, piacnevelő tevékenységet is kíván folytatni, mellyel a hazai digitalizációt is támogatják. Ennek keretében közös konferenciákat, képzéseket, konzultációkat kívánnak tartani, ahol tapasztalatcserét biztosíthatnak az érintett szakemberek számára.

Szabó Péter, az S&T Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az S&T nagyra értékeli, hogy a Hungrana Kft.-vel hosszú távú, megbízható partnerként számolhat, valamint innovatív és egyedi megoldásaival kívánja támogatni a kukoricafeldolgozó vállalatot abban, hogy a jövőben is megőrizze kiemelkedő pozícióját. „Köszönjük a Hungrana bizalmát, valamint azt, hogy nyitottak az új megoldásokra és vállalják az legmodernebb technológiák elsők között történő adaptálását. Az S&T számára kiemelkedően fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozhasson, ahol a pozitív hozzáállás, nyitottság és a támogató környezet fennáll, ezek a tényezők pedig a Hungranánál teljes mértékben megtalálhatók. Bízunk benne, hogy az együttműködés sok-sok éven keresztül értékteremtő módon fennmarad.” – tette hozzá Szabó Péter.

„Az S&T-ben és a Hungranában közös, hogy mindkét vállalat elkötelezett a digitalizáció és az innováció iránt.” - mondta Dr. Farkas J. Tamás, a Hungrana Kft. ügyvezető igazgatója. Folyamataink modernizálása és a lehető legnaprakészebb eszközökkel való felügylete és fejlesztése kulcsfontosságú számunkra, melyhez partnerre leltünk az SAP és az S&T személyében. Eredményeink mérhetőek és jövőben is nagy terveink vannak SAP alapú megoldásaink bővítésére, melyhez saját SAP Labort hoztunk létre. Célunk, hogy mintagyárként szolgáljunk saját anyavállalataink számára csakúgy, mint a velünk együttműködő SAP tanácsadó cégek, így az S&T számára is - emelte ki Dr. Farkas J. Tamás.

 IMG 8480 1 k

A Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként több mint 100 éve meghatározó szereplője a magyarországi élelmiszeriparnak.
Az itt készült természetes cukor- és keményítőféleségekkel, alkohol- és takarmány alapanyagokkal nap mint nap találkozhatnak a fogyasztók, amikor tejtermékeket, péksüteményeket, lekvárokat, üdítő- és szeszesitalokat és háztartási tisztítószereket vásárolnak, vagy akár ezek papírcsomagolását veszik a kezükbe.

www.hungrana.hu 

Az S&T Consulting Hungary Kft. információtechnológiai tanácsadást, IT megoldások tervezését, szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál ügyfeleinek. Portfoliója a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszerein és az IT biztonsági megoldásokon át, az IT infrastruktúrák teljes köréig terjed. Ügyfelei magyarországi és nemzetközi nagy- és középvállalatok, elsősorban a pénzügyi, telekommunikációs, ipari és közmű szektorokból, valamint az állami intézmények közül. Az S&T Csoport tagjaként Magyarországon kívül további 30 országban áll ügyfelei rendelkezésére. Árbevétele 2021-ben meghaladta a 31 milliárd forintot.

www.snt.hu

 

SAJTÓKAPCSOLAT
Soós Tímea
Marketing vezető
S&T Consulting Hungary Kft.
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14.
+36 20 914 2813
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.snt.hu


2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ