Ugrás fel!

EGÉSZSÉG, BIZTONSÁG-
ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM (HSE)

Egészség és biztonság politika

A Hungrana Kft. elkötelezett az iránt, hogy felelős cselekedeteivel a napi üzleti tevékenység részeként hozzájáruljon dolgozói egészségének és biztonságának megőrzéséhez, továbbá proaktív HSE kultúrát valósítson meg a balesetek megelőzése érdekében, miközben maximalizálja tevékenységének társadalomra gyakorolt pozitív hatásait.

A Hungrana Kft. minőség- és élelmiszer-biztonsági politikája

Célunk a növekvő piaci igényeket és vevői elvárásokat mind nagyobb mértékben kielégítő magas színvonalú termékek és szolgáltatások létrehozása, fenntartása és fejlesztése.

Környezeti politika

Gyakorlatunkban elkötelezetten érvényesítjük a környezetvédelmi szempontokat; valljuk, hogy az eredményes termelési gyakorlat összhangban van a hatékony környezetvédelemmel, éppen ezért elköteleztük magunkat a környezetet kímélő technológiák alkalmazása és környezetbarát termékek gyártása mellett.

Energetikai politika

Törekszünk az energiahatékonysági szempontok érvényesítésére; valljuk, hogy az eredményes termelési gyakorlat kiemelt figyelmet fordít a gazdaságos és hatékony energiafelhasználásra, éppen ezért elköteleztük magunkat a fajlagos energiafogyasztás folyamatos csökkentése mellett.

2019. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ