Ugrás fel!

HUNGRANA KFT.

A Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként több mint 100 éve meghatározó szereplője a magyarországi élelmiszeriparnak.

Az itt készült természetes cukor- és keményítőféleségekkel, alkohol- és takarmány alapanyagokkal nap mint nap találkozhatnak a fogyasztók, amikor tejtermékeket, péksüteményeket, lekvárokat, üdítő- és szeszesitalokat és háztartási tisztítószereket vásárolnak, vagy akár ezek papírcsomagolását veszik a kezükbe.
hungrana.jpg

Értékeink

Fejlődés és fejlesztés

Szervezetünk tudatos fejlesztésének köszönhetően stabilan tartjuk piacvezető pozíciónkat. Folyamatosan követjük az iparági trendeket és vizsgáljuk új profil, új technológiák, és új termékek bevezetésének a lehetőségét. Célunk, hogy innovatív működéssel fenntartható értékeket teremtsünk.

Csapatmunka

Együtt, közös célok érdekében dolgozunk. Közös céljainkat minden dolgozónk és partnerünk látja, érti, és le tudja fordítani saját területére, munkakörére. Motivált, proaktív, pozitív hozzáállású, célokat maguknak is generáló csapat vagyunk.

A siker a hajtóerőnk

Kimagasló teljesítmény jellemzi mindennapjainkat. Harmonizáljuk a vállalat és a munkavállalók egyéni érdekeit, bevonjuk és motiváljuk munkatársainkat, segítjük őket a szakmai és személyes fejlődésükben. Felkaroljuk, támogatjuk és erőforrást biztosítunk a beérkező fejlesztési ötletekhez és javaslatokhoz.

Lojalitás

Vállalatunk stabil munkahelyet, támogató és ösztönző légkört biztosít munkatársai számára. Munkatársaink lojálisak hozzánk és büszkék közös értékeinkre.

Szakértelem és megbízhatóság

Tevékenységünket az átlátható működés, a magas szakmai színvonal, és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség jellemzi. Szakértő és megbízható partnerek vagyunk. Vevőinknek, jó stratégiai partnerként egyszerre nyújtunk termékeket és komplex, értékteremtő szolgáltatásokat

2021. © HUNGRANA KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA!   •  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ